Опис
Технологія штампування вакуумних пакетів гофрованих 200*200 (100 шт) 80мкрн з бар’єрної плівки сертифікована і відмінно підходить для більшості харчових продуктів. Вона абсолютно безпечна для людини, а багатошарова структура плівки пакетів сприяє збереженню свіжості й апетитного вигляду як напівфабрикатів, так і готової кулінарії.
Переваги
Ось основні плюси гофрованих вакуумних пакетів.
- високий рівень герметизації та опору волозі;
- можливість візуально знаходити потрібний продукт, а також оцінювати якість упакованих продуктів;
- екологічність і хімічна інертність;
- простота і надійність при роботі з упаковкою.
Застосування
Сфера застосування пакетів досить широка – починаючи від зберігання сирого м’яса і риби і закінчуючи напівфабрикатами і готовими продуктами. Вони чудово підійдуть і для особистого використання в домашньому холодильнику, і для магазинів, і для підприємств, які реалізують кулінарію на винос.
Продукція HorecaGoodTrade – це якість, перевірена часом. Якщо ви віддаєте перевагу використанню якісної продукції, ви можете купити вакуумні пакети гофровані, звернувшись до менеджерів нашої компанії.